19 січня 2018 року народний сімейний ансамбль “Кожушки” (керівник — Богдан Кожушко) колядував у Львові на XІX різдвяному фестивалі “Велика коляда”, що традиційно відбувається в храмі Пресвятої Євхаристії. Цьогорічний фестиваль присвячений українському композитору Миколі Леонтовичу, тому тематика — подільська коляда.

Колектив розпочав виступ колядкою “Чути дзвінок”, потім прозвучала “Різдвяна” на сл. і муз. Б.Кожушка, “Нині радість нам усім”, подільська колядка “Дивная новина”, а також закарпатська — “Летів горобець” та гуцульська “Устань, ґаздочку”. Оскільки Йордан — це третє велике свято у різдвяній традиції, прозвучали також щедрівки “Добрий вечір, щедрий вечір”, “Там, за горою” і “Зуронька ясна”.

Цьому фестивальному виступу передував сольний концерт “Кожушків” у м.Миколаєві Львівської обл., який відбувся 14 січня 2018 р. у міському палаці культури.

“Кожушки” колядували, щедрували та віншували, представивши різдвяні пісні різних регіонів України: Галичину, Лемковину, Поділля, Гуцульщину, Закарпаття, Полісся та Буковину. Організатором та ведучим концерту був колишній завідувач Миколаївським відділом культури — Микола Миколайович Адамчук.

Колектив привітали перший заступник голови Миколаївської РДА — В.Козоглодюк, директор Миколаївського ПК — О.Чапуріна та викладач Миколаївської ДМШ — О.Добровольська (перша вчителька ф-но Л.Кожушко).