22 березня 2018 р., саме у д/н українського композитора Миколи Лисенка, учні фортепіанного класу старшого викладача Л.М.Кожушко та учні струнно-щипкового відділу — Софія Харко (викл. Галина Віхоть) та Андрій Савка (ст.викл. Богдан Кожушко) виступили із концертною програмою у Магерівському дошкільному навчальному закладі “Журавлик”.

  Учні виконали програмні музичні твори: “Черепаха Тортілла”, “Курочка” і “Півник”, “Рибка”, “Кицька”, “Корабель”, “М’ячики”, “По гриби”, “Зимовий вечір”, “Вечір у Венеції”, “Україна” тощо. П’єси ілюструвалися малюнками, що їх виконали учні художнього відділу (викладачі Уляна Шумило та Ярослава Попович).

  Для вихованців дитячого садочка — це було перше знайомство із такими музичними інструментами як фортепіано, бандура та гітара. Діточки жваво реагували на виступи наших учнів. До слова, музичним керівником у ДНЗ “Журавлик” працює випускниця Рава-Руської ДМШ — Юлія Капітан (ст.викл. Б.Кожушко).

  Вкінці заходу подяку за організацію концерту висловила завідуюча ДНЗ “Журавлик” — Ірина Пеприк та провідний спеціаліст Магерівського відділу освіти — Марія Савка.