24 травня 2018 року у концертній залі нашої школи відбувся святковий випускний вечір. Вели програму кращі учні школи Романченко Катерина та Рябцев Роман. 

Свідоцтва про закінчення музичної школи отримали 35 випускників, із них музичні відділи -  26 учнів, художній відділ - 9 учнів. Серед цьогорічних випускників школи лауреати і дипломанти різноманітних конкурсів, фестивалів та олімпіад.

На свято завітало багато гостей, батьків та учнів. У цей  урочистий день випускників школи привітали: директор Самбульський В.Б., завуч Чижевська Н.В., а також викладачі школи. Зворушливо прозвучали слова привітання від найменших учнів - першокласників. Вони ще тільки мріють стати музикантами, але чарівний світ звуків вже полонив їхні душі і готовий розкрити їх допитливим серцям свої таємниці. З найтеплішими привітаннями для випускників та слова подяки до викладачів звернулись батьки.

Випускний вечір пройшов у теплій,творчій атмосфері. Затамувавши подих, присутні слухали випускників, які натхненно, хоча і дуже хвилювались, виконували твори. Гостей вабила своєю самобутньою красою та барвами виставка художніх робіт випускників школи.

Дорогі наші випускники!!! Бажаємо вам міцного здоров`я, нових звершень та перемог, здійснення мрій. Хай вам у житті світить тільки мажорне сонечко, і якщо інколи пройде мінорна хмаринка, не падайте у відчай, а впевнено ідіть вперед до своєї мети .