4 грудня 2018 року до нашої школи із концертом, у рамках обласного фестивалю-обміну "Від школи до школи", приїхали колективи та окремі виконавці Жовтанецької ДШМ на чолі з директором Євгеном Заставним та завідувачем сектору культури, молоді та спорту Жовтанецької ОТГ Надією Шостак. Їх зустрічав колектив Рава-Руської ДМШ, а також старша група вихованців садочка "Орлятко", що навпроти нашої школи.

Жовтанецьку ДШМ започаткував Євген Заставний і ось вже 16 років разом зі своїми викладачами плекає молоді українські таланти. Слід сказати, що Є. Заставний - знаний в Україні композитор. Його пісні знають і співають далеко за межами України. А львівський поет Володимир Кузик навіть написав про нього чудове есе "Щасливий творчістю своєю". Тож Євген Заставний представляв свої колективи щиро та з любов'ю, виконавці натхненно дарували музичні та пісенні дарунки, а слухачі аплодували та вітали їх вигуками "браво" та "молодці".

Родзинкою концерту став виступ двох директорів - Євгена Заставного та Валерія Самбульського, які на акордеонах виконали відомий вальс "Світло і тінь".

На святковий концерт також завітав голова Рава-Руської міської ради Микола Зінько та його перший заступник Володимир Кожушко. Микола Зінько подякував артистам за гарний концерт та нагородив подячною грамотою.

Колектив Рава-Руської ДМШ також дякує за концерт, патріотизм, людяність та щирість колективу Жовтанецької ДШМ та особисто Євгену Заставному.

Програма концерту:

  1. Ансамбль бандуристів, керівник Зоряна Біловус
    Слова і музика Ірини Шевчук " мій рідний край".
    Оксана Герасименко " Весняні дзвіночки" соло флейти Іван Обуховський
  2. Слова і музика Ірини Лончиної "Мати-емігрантка". Виконує Анастасія Дробіт, клас викладача Петра Вовка.
  3. Обробка Юрія Назарука "Пісня про маму". Керівник Іван Обуховський, концертмейстер Євген Заставний.
  4. "Бабусині сни". Слова Богдана Гірського, музика Ольги Вільгуцької. Виконує учениця 4 класу Саган Вікторія, клас викладача Венгжин Володимири-Мар'яни.
  5. Левко Лепкий, обробка Юрія Назарука "Маєва нічка". Виконує учень 2 класу Павло Харачко клас, викладача Івана Обуховського, концертмейстер Петро Вовк.
  6. Заставний Є. "Тривожний час". Виконує Володимир Логін.
  7. Заставний Є. "Про тата". Виконує Петро Вовк.
  8. "Джерело". Слова Богдана Стельмаха, муз Ігора Білозіра. Виконує учениця 5 класу Капустяк Мар'яна, клас викладача Зоряни Біловус.
  9. "Повторення осені". Слова Василя Сагайдака, музика Євгена Заставного. Виконує квартет викладачів у складі: Зоряна Біловус, Ірина Шевчук, Петро Вовк та Володимир Логін.
  10. "Перелаз" в обробці Мамайчука виконує Роман Цвір.
  11. Слова Василя Сагайдака, музика Є.Заставного "Їду я до дідуся". Виконує учениця 1 класу Олеся Мельник, клас викладача Петра Вовка.
  12. Слова і музика Горобченко "Ненька". Виконує дует викладачів у складі Зоряни Біловус і Мар'яни Венгжин.
  13. Слова Щиглюка, музика Заставного "Акордеон". Виконує Петро Вовк.
  14. Ансамбль викладачів "Край, мій рідний, край".