25 січня 2019 року вдібулося відкриття ІІ Міжнародного мистецького лекторіуму INTERNACIONAL WATERCOLOR SOCIETY_LWIW.

Відкриття почалося нетрадиційно,  з музичного акценту вокального тріо «Мальви»  у складі: Ярослави Попович, Оксани Заремської та Марії Сташко, які виконали ряд пісень з музичним супроводом та a cappella. Як сказав після виступу львівський голова спілки художників Олег Микита: «Їхня мелодика була, як акварель». Про це написано у віснику «Kurier Galicyjski» http://kuriergalicyjski.com/kultura/wystawy/7418-woda-malowane?fbclid=IwAR2e471jdrRkHNO1jSMHHupTumAd-GVXav1qlz5C_oxFdB3Via7YCOsDKpI

На симпозіум прибули адепти мистецьких факультетів Львівської  академії друкарства та Львівської національної академії мистецтв. Для відвідувачів відкрилася міжнародна виставка акварельних робіт сучасних художників.
Відомі художники, студенти, аматори, малювали разом, пліч о пліч, в єдиному творчому пориві, вражені та натхненні демонстраційними показами і майстер-класами віртуозних майстрів акварельного живопису: Галина Отчич, Ігор Юрченко, Мечислав Малавський, Світлана Бовтач.

Щиро дякуємо за запрошення Галині Отчич та організаторам події - Українському відділенню міжнародного акварельного товариства IWS Ukraine при підтримці Львівського товариства шанувальників мистецтв та галереї "Власна стріха".

Нам приємно вкотре дарувати свої піснi такому чудовому товариству!!!