У цьому навчальному році на музично-теоретичному відділі уже вдруге відбулися учнівські командні змагання з предмету "Сольфеджіо". 

Метою проведення таких заходів є зацікавлення учнів предметом, покращення результативності навчання та відвідування занять, усвідомлення важливого місця даного предмету у системі музичної освіти, а також можливість учнів, які навчаються у різних групах, зустрітися, позмагатися та ближче познайомитися.

15 лютого в актовому залі школи викладач Кулієвич Н.Б. провела командні SOLFA-змагання серед учнів третього класу. Змагалися три команди:

"Наполегливі" -  Шендюх Зоряна (капітан), Дзюнька Злата, Вовк Сніжана, Ткачик Олександр; 

"Кмітливі" - Галас Артур (капітан), Леза Анна, Теглівець Софія, Антонів Дана;

"Творчі" - Брезовська Уляна (капітан), Грицишин Роман, Гнідець Анжела, Чернєва Аліна.

На змаганнях були присутні учні третього класу, батьки та  вчителі, які  прийшли підтримати учасників змагань, а також директор школи Самбульський В.Б., заступник директора  Чижевська Н.В., викладачі музично-теоретичного відділу Горбова І.І. та Сташко М.В. 

Бадьорої та радісної атмосфери змаганням надала пісня "Сольфеджіо" у виконанні учнів третього класу.

Усі вболівальники мали змогу спостерігати за ходом змагань завдяки використанню більшості усних завдань та яскравої наочності: слуховий аналіз з використанням кольорових карточок; знання музичних термінів; відстукуваня ритмічних малюнків та сольфеджування вправ; віднайдення помилок у "Диктанті з помилками"; визначення ладу, розміру, тембрів музичних інструментів у прослуханих музичних прикладах. Повністю письмовими були завданнями на групування тривалостей, побудову інтервалів з оберненнями та тризвуків.

Під час виконання завдань учні показали хороший рівень навичок та вмінь, набутих на уроках сольфеджіо. 

За підсумками змагань команди отримали такі місця:

I місце - "Наполегливі";

II місце - "Кмітливі";

III місце - "Творчі".

Вітаю наших переможців та бажаю наступних творчих успіхів та перемог.

Зав. музично-теоретичного відділу Кулієвич Н.Б.