З нагоди Дня Конституції України, а також Міжнародного Дня Молоді двоє викладачів школи, Венедиктова Вікторія Юріївна та Заремська Оксана Михайлівна, об'єднали свої зусилля та організували на площі Вічева повномасштабний концерт.

Виступали діти від наймолодших до найстарших по віку. Мелодійними голосочками підіймали настрій равчанам – тим, які прийшли на концерт, і тим, що просто проходили повз майдан.

Для різноманітності свою гнучкість показали також танцюристи – кілька номерів представили учні молодшої та старшої танцювальних груп.

Не обійшовся концерт і без вокальних ансамблів – вже відомі тріо, молодше "Акварель", старше "Мальви", а також доросле тріо "Барви" порадували вухо міщан своїм професійним багатоголоссям.

Кожен із виконавців уже є неодноразовим переможцем на різноманітних міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

На концерті була присутня мер міста Ірина Андріївна Верещук, яка після дійства висловила свою щиру подяку викладачам за їхню клопітку працю, дітям за старання та вміння, і усім разом за неодноразову участь у багатьох тематичних концертах міста, активність у його культурному житті.

Закінчився концерт найдзвичайно ефектним фейєрверком із повітряних кульок. Свято вдалося радісним і неповторним. Дякуємо його організаторам та учасникам за гарний настрій!

Друга частина відеозапису з концерту буде додана найближчими днями.