Цей рік для нашої школи був дуже плідним, адже ми знову зібрали багатий врожай на мистецькій ниві.

     Покращень зазнало і приміщення школи. Яскравими барвами засяяли колись похмурі  стіни, привітнішими стали класи з оновленими дверима, завдяки студентам Рава-Руського професійного ліцею, які проходили практику в нашій школі під пильним контролем вмілих майстринь з виробничого процесу Горячої Антоніни Іванівни та Шарко Людмили Леонідівни.  та неоціненній допомозі технічного персоналу нашої школи, а саме завгоспу Гарасиму Мирону Петровичу та електрику Знайкевичу Василю Андрійовичу.

    Та реалізувати цей задум нам би не вдалося без додаткових фінансів. Щиро дякуємо меру міста Рава-Руська Зіньку Миколі Любомировичу, секретарю Кожушку Володимиру Ярославовичу за сприянні у надані кошти.

    Директору Рава-Руського професійного ліцею Леню Андрію Степановичу, заступнику директора з навчально-виробничої роботи Жуковському Ростиславу Ярославовичу щиро вдячні  за тісну співпрацю. Не залишились осторонь і батьки учнів школи, які долучилися до збору коштів, за що їм велике спасибі.

   Ми дуже раді, що з нового навчального року наші діти вчитимуться в оновлених приміщеннях, що додасть педагогічному колективу та учням  ще більше наснаги до нових звершень. Вперед до перемог!