10 січня 2014 у м. Львові відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль "Різдвяні канікули". Наші учні вже не вперше беруть у ньому участь і перемагають.

"Різдвяні канікули" – це фестиваль, який транслюється по 12 каналу (Львів). Тому всі мають змогу переглянути виступи наших переможців.

 

 

Фестиваль-конкурс "Різдвяні канікули” є культурно-мистецькою акцією залучення дітей та молоді України до змістовного дозвілля, покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, вивченню та розумінню кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань.

Вразили всіх своїм позитивом та енергією тріо "Акварель" у складі Анастасії Левонової, Софії Кусої та Катерини Заремської, які посіли друге місце (кер. О.М. Заремська). Тріо працює у різних жанрах, але дуже полюбляють джазову музику. Саме тому пісню "Старенька скриня", яка виконується у джазовій манері, сприймають усі на ура.

Ще одна учасниця старшої вікової категорії, Вікторія Вольська (викл. О.М. Заремська), зайняла перше місце із композицією "Крила янгола".

Пропонуємо для перегляду відео з фестивалю.