9 лютого 2016 року, вперше у Львівському Оперному театрі талановиті діти заспівали зі своїми зірковими  кумирами.  На одній сцені юні таланти із цілої області заспівали разом із зірками України. Оксана Білозір та Марян Шуневич, неперевершені солісти Львівськоі опери Олег Лихач та Петро Радейко. Порадує також своїми піснями чарівна Андріана та експресивна Олена Корнєєва. Шаленою енергетикою запалять публіку пісні фіналіста «Голосу країни» Аніса (гурт Cover Jam) та Давіда Меладзе (гурт Band it). Також для тих, хто купить квитки на «Вогонь сердець» чекають гості свята – Василь Була, Славця та Маріанна Ільків. А найголовніше – наші маленькі таланти, які не залишать байдужими жодного глядача  Для декого  із них це був перший дебют на великій сцені.

На одній сцені разом із своїм кумиром!  Дванадцять юних талантів у цей вечір проявили себе у всій співочій красі. Охочих виступити було багацько. Тому організатори обирали тих, у кого за плечима співочі конкурси та фестивалі. Кожен артист спочатку виступив перед публікою сольно, а вже опісля – в дуеті із юним артистом.

Розпочали виступ викладач нашої школи Венедиктова Вікторія та одна з її перших учениць Галько Марічка. 

 Концерт мав благородну мету. За усі зібрані кошти організатори планують придбати медичне обладнання для дітей із вадами серця у Львівській обласній дитячій лікарні.

“Я сама знаю, що таке проблеми із серцем. Колись в дитинстві  мала досить великі проблеми. І це ще більше спонукало мене взяти участь у цьому концерті. Тим паче така кількість гарних артистів, які  теж зголосилися. Тому,  не взяти участь у такій чудовій команді, мені здається, це було б просто не правильно ” – каже львівська співачка Олена Корнєєва.

Для кожного із учасників велика сцена Львівської опери до цього була мрією. Відтак організатори у такий спосіб вирішили зробити одразу дві добрі справи – показати молоді таланти, а відтак за виручені з концерту кошти придбати необхідне медичне  обладнання для малечі із вадами серця.

“Є дуже багато юних талановитих діток, які б хотіли виступити на великій сцені .Вони усі хотіли зробити щось добре для своїх ровесників , яким потрібна медична допомога. І ось виникла в нас така ідея.” – розповіла співзасновниця фонду “Серце дитини” Тетяна Ящун. Ведучий концерту- Назар Бійчук.

Задяки талановитим педагогам Рава-Руської ДМШ Венедиктовій Вікторії та Заремській Оксані у заході брали участь їх виконавці - Марічка Галько, Марічка Гоцій, Катя Заремська, Анастасія Левонова, Соломія Лень, Артур Галас та Діана Горобяк(приватна учениця) та випускниця Рава-Руської ДМШ Вольська Вікторія.  Всі ці дітки та їхні наставники доклали величезних зусиль щоб гідно представити наше місто і школу, та були нагороджені подяками за підтримку доброчинних заходів.