Промайнув навчальний рік, закінчилися випускні іспити, і ось він – довгоочікуваний випускний вечір.

40 учнів закінчили повний курс навчання у Рава-Руській дитячій музичній школі цього року та отримали свої перші свідоцтва, 20 учнів отримали свідоцтва з відзнакою!

26 травня 2016 року діти зі сльозами на очах прощалися зі сценою, на якій вони виросли. Виросли з дитячих вередувань, виросли у мріях, виросли у прагненнях. Саме тут «скрипочки-четвертинки» змінювались «половинками», все тоншими ставали підставки на стільчики та під ніжки юних піаністів, саме тут вперше задрижали натхненні голоси бандуристів. Саме звідси юні музиканти вирушали на районні, обласні, всеукраїнські конкурси. Саме сюди деякі з них будуть повертатись знову і знову.

Директор школи Самбульський Валерій Богданович щиро привітав дітей та подякував батькам, адже лише у тандемі вчитель-батьки можна з певністю стверджувати, що дитина впорається з усіма завданнями, зможе дотягнутись до усіх омріяних вершин. З теплою вдячністю виступили й батьки.

Зворушливий концерт випускників не залишив нікого байдужими. Тремтячими голосом читали вірші і співали. Діти прощалися з шкільною сценою, на яку вони вже не вийдуть учнями. Прощалися зі своїми вчителями, які мають в своєму серці стільки світла, що зуміли в скрутні часи показали своїм учням музику, яка звучить у кожному з нас.

Прекрасному святу передувала розгорнута виставка художніх робіт випускників художнього відділу школи, що вражала своєю неповторністю, самобутністю та художньою уявою. Тож міцного здоров'я вам, випускники, щастя та благополуччя. Пронесіть через все життя любов до мистецтва – вічного, дивовижного та неповторного!